ВИДЕОПърва лигаФутболЦСКА-София

ГЛЕДАЙ: Фенове на Локо Пловдив се подиграха на Нестор Ел Маестро

Локомотив Пловдив записа впечатляваща победа в сряда вечер, когато надигра ЦСКА на Националния стадион „Васил Левски“. „Смърфовете“ спечелиха с 2:1 с гол, дълбоко в добавеното време, но създадоха голям брой чисти ситуации за гол срещу съперника си, като резултатът можеше да бъде далеч по-изразителен, но гредата, качествените намеси на вратаря Густаво Бусато и системата ВАР спасиха „армейците“ от разгром.

„Черно-белите“ привърженици реагираха бурно на този успех, тъй като си имат закачка с с феновете на ЦСКА, която се усети по време на двубоя. Запалянковците на пловдивчани създадоха видеоклип с репортаж от мача в сряда, като акцентът пада върху иронизирането на старши треньора на „армейците“ Нестор Ел Маестро.

profittips-the best football tips

По-рано през шампионата, ролите бяха разменени и ЦСКА тотално надигра Локомотив Пловдив на „Лаута“ в може би най-силния мач на тима, ръководен от сегашния им наставник. Дни след победата тогава, от клуба публикуваха видео, което имаше за цел да обобщи обстановката преди, по време и след края на срещата между „червените“ и „черно-белите“.

Главен герой в кадрите бе именно Нестор Ел Маестро, който на полувремето бе видимо емоционален в съблекалнята на ЦСКА. Феновете на Локомотив Пловдив използваха част от неговата реч в своя видеоклип, с което се подиграват на треньора на опонента си. Видеото е кръстено: „I have never seen anybody kill someone like this„, цитирайки неговите думи във въпросното видео и в превод „Никога не съм виждал един отбор да бъде убит по такъв начин“.

Мачът в сряда ще бъде запомнен и с виковете „Оставка“ по адрес на предводителя на „армейците“, който определено е загубил доверието на привържениците.

profittips-the best football tips

Вижте повече в прикаченото видео:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker