ВИДЕОЛевски (София)Футбол

ГЛЕДАЙ: „Френски Супермен“! Фенове на Левски възпяха новия голмайстор, сравниха го с Гара Дембеле

Фенове на Левски написаха песен за едно от новите попълнения на „сините“ Мустафа Сангаре. Френският таран, който може да играе и на фланга, набързо се превърна в любимец на привържениците, които го сравняват с Гара Дембеле.

Физическите прилики между двамата са налице, а новият голмайстор на Левски започна сезона с две попадения в три мача. Засега „френският Супермен“, както го наричат феновете, се появява през вторите полувремена, но това изглежда не му попречи да се понрави на „сините“. Той вкара на Локо София в първия кръг, на Локо Пловдив в третия, а отделно за височината си от 195 сантиметра, показва отлична линейна скорост.

profittips-the best football tips

„Мустафа Сангаре е новият Дембеле. Мустафа Сангаре Гара Дембеле. Оле, оле, вкарва Сангаре. Газиш всички ти наред, френски супермен“, е част от текста на „сините“.

В публикуваното видео в ютуб канала „deconaki“ настоящият нападател на сините бе изобразен с маската, с която играе по време на мачовете, и облекло на комиксов супергерой, а за фон бе използвана жп гара, която носеше името „Сангаре“ и жълт локомотив с емблемата на Левски.

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker