ТОПЦСКА-София

ГЛЕДАЙ: Червен празник в Банско! Феновете изненадаха футболистите на ЦСКА, Бай Добри разпява

Фенове на ЦСКА изненадаха представителния отбор в Банско, където отборът е на предсезонна подготовка. „Червените“ запалянковци изпълниха улиците на курортния град и посрещнаха футболистите на Томислав Стипич с песни и факли. От своя страна играчите на тима зарадваха привържениците със снимки и автографи.

Настроението на тази среща видимо е приповдигнато, като изглежда, че феновете и отборът са сплотени и нахъсани за предстоящия сезон.

Лидерът на червената агитка Иван Велчев сподели кадри от срещата по улиците на югозападния курорт и към него написа следното: „От поколение на поколение предаваме любовта.Деца ,само ЦСКА!“.

profittips-the best football tips

Един от любимците на публиката на ЦСКА – домакинът Добри Димов, по известен като бай Добри сред общността на цесекарите, разпя привържениците, като от клуба споделят кадри от този момент.

За ЦСКА предстоят още три контроли в Банско, като първата с Берое е утре, понеделник. 1 юли. На 5 юли „червените“ ще изиграят два мача – срещу Макаби Петах Тиква и срещу Раднички Ниш.

Последната контрола преди началото на сезона ще бъде на 13 или 14 юли, като за тогава е предвидено официалното представяне на отбора на стадион „Васил Левски“. Седмица по-късно, сезонът започва с гостуване на настоящия шампион Лудогорец в Разград в седмицата на 19 и 21 юли.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker