Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Голмайсторът за Локо София: Знаем, че сме в една тежка ситуация, всеки следващ мач е финал

Карлос Франса отбеляза единственото попадения за Локомотив София при победата с 1:0 срещу Берое. Логично, той спечели наградата „Играч на мача“, като сподели, че за първи път е в подобна ситуация, визирайки липсата на точки и лошата серия на „червено-черните“.

„За мен беше много важно да спечелим този мач. Знаем, че сме в една тежка ситуация и всеки следващ мач е като финал и гледаме да спечелим, колкото можем повече точка“, призна той.

profittips-the best football tips

„Винаги съм щастлив, когато мога да отбележа или да асистирам на свой съотборник, това ме кара да се чувствам добре“, заяви голмайсторът на Локомотив.

„За първи път изпадам в такава ситуация – да нямаме достатъчно точки и да сме в такава лоша серия. Ние сме професионалисти и трябва да излезем от тази ситуация, да бъдем позитивни и да продължим да се борим.

Винаги подкрепата от публиката е хубаво нещо. Вярвам, че ще успеем да излезем от тежката ситуация и да завършим позитивно сезона“, каза още Карлос Франса.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker