ФутболЦСКА 1948

Голмайсторът на ЦСКА 1948 се завръща след паузата

Лявото крило на ЦСКА 1948 Педриньо получи трамва по време на последния шампионатен мач срещу Пирин, загубен с 1:2. Бразилецът напусна терена с болки в глезена в средата на първото полувреме, а на негово място се появи Бирсент Карагерен, който в последствие отбеляза попадението за „червените“.

След медицински преглед при завръщането на столичани от Благоевград, се оказа, че контузията на Педриньо не е толкова сериозна и вероятно той няма да пропусне следващия мач на ЦСКА 1948.

profittips-the best football tips

Педриньо е с изкълчен глезен, като ще направи всичко възможно да се възстанови максимално бързо и да е на линия за предстоящия мач от Първа лига. След паузата „червените“ посрещат Арда Кърджали в Бистрица на 26 ноември.

Бразилецът е голмайстор на ЦСКА 1948 с 4 гола в първенството, колкото има и Ивайло Чочев. Кариоката се разписа на два пъти срещу Левски и по веднъж срещу Пирин и Хебър.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker