ТОПФутбол

Голмайсторът Шопов: Те играят в Шампионска лига, а ние дори не играем в клубните си отбори

Един от голмайсторите за България U21 при загубата с 2:3 от Германия – Станислав Шопов коментира поражението. Халфът на ЦСКА заяви категорично, че всички в отбора са се раздали до краен предел. Той изрази подкрепата си към вратаря Пламен Андреев, който допусна нелепа грешка в ключов момент при втория гол на немците. Шопов подчерта неприятната действителност, че младежките национали на Германия играят на най-високо ниво в големите европейски първенства и Шампионска лига, докато повече наши състезатели дори не са титуляри в клубните си отбори.

„Благодаря за поздравленията. Борихме се адски много, всеки на трибуните и пред телевизора мисля, че го е видял. Дадохме максимума. Забравяме този мач, минал е. Възстановяваме се и мислим напред за следващия мач срещу Косово“, заяви Шопов.

profittips-the best football tips

„Попадението дава увереност не само на мен, но и на моите съотборници. Когато се опитаме да играем футбол, можем и трябва да си вярваме. Трябва да си кажем и някои истини. Германците играят в топ 5 първенствата редовно, играят Шампионска лига, били са в първия отбор. Повечето от нас дори не играем за клубните си отбори. Не обичам да се оправдавам, но това е истината. Показахме, че разликата не е толкова голяма“, продължи той.

„Аз не мисля, че трябва да добавяме нещо за мача с Косово. Днес всеки даде максимума. Ако излезем по същия начин срещу Косово, ще победим. Трябва да сме горди от нашето представяне. Целият отбор сме зад Пламен Андреев. Случи се такъв гол, но нека не забравяме, че преди това изкара две чисти голови положения. Мисля, че всички медии в България трябва да го подкрепите. Ние сме зад него. Чакаме мача с Косово“, каза още българският младежки национал.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker