ФутболЦСКА-София

Голмайстор на ЦСКА се прочу из Европа

Един от водещите играчи на ЦСКА Джонатан Линдсет се превърна в една от най-обсъжданите теми в Европа. Причината за това беше радостта на норвежкия халф Джонатан Линдсет, след като откри резултата в 84-ата минута при домакинската победа с 2:0 над Етър.

27-годишният полузащитник отбеляза с глава и веднага след това се хвърли в по-високата от един метър снежна пряспа, която беше образувана зад аутлинията пред сектор „Г“ на стадион „Българска армия“ след интензивното почистването на терена.

profittips-the best football tips

Особено внимание на радостта на Линдсет обръщат в Португалия, където авторитетното спортно издание „A Bola“ излезе със заглавие: „Необичайно: Вкара гол… и празнува със скок в снега“.

Друг португалски сайт – „Maisfutebol“, също не подминава действията на Линдсет и твърди: „Най-доброто празнуване за уикенда идва от България“.

В южната ни съседка Гърция също бяха впечатлени от скока на халфа на ЦСКА. Изданието „Metrosport“ публикува материал със заглавие: „Впечатляващата радост на норвежец в България“.

„Блиц“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker