ФутболЦСКА-София

Голямо възнаграждение в Сепси след победите над ЦСКА

Отборът на Сепси отстрани ЦСКА във втория кръг на Лигата на конференциите, след две победи с 0:2 и 4:0 и с общ резултат 6:0 продължи напред в турнира, където ще срещне Актобе. След успеха си румънския тим е получил изключително солидни чекове към своите сметки.

За тази новина сподели собственика тима от северната ни съседка Ласло Диошеги, който обеща, че ако Сепси се отстрани следващия си съперник Актобе, футболистите отново ще възнаградени.

profittips-the best football tips

„Момчетата получават пари за всяка победа. Още не сме говорили за Актобе, но знам, че бяха много развълнувани, след като отстраниха ЦСКА“, сподели Ласло Диошеги пред местните медии.

„Ако стигнем групите, ще ни трябват още нови играчи, но това е твърде далеч. Бием ли Актове, ще срещнем изключително силен отбор в лицето на Будьо/Глимт“, завърши той.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker