ЦСКА 1948

Голямо завръщане в ЦСКА 1948 след деветмесечно отсъствие

Футболистът на ЦСКА 1948 Джонатан говори пред клубната телевизия, след като се завърна в игра след деветмесечно лекуване на тежка контузия.

„Много доволен съм от този първи мач. Беше много трудно през тези 9 месеца, в които бях контузен“, каза той.

profittips-the best football tips

„Много съм доволен, че успях да вляза в игра за 20 минути. Беше много специално. Последните пет дни много тренираме – и сутринта, и следобед. Много съм уморен, но мисля, че беше добре“, добави бразилецът.

„Искам да мога да изиграя пълни 90 минути. Работя за това много здраво с отбора. Искам да играя обаче решението е на треньора. Добре съм. Каза ми, че следващият мач ще мога повече. Дай Боже за 10 февруари (финала за Суперкупата срещу Лудогорец) да съм готов“, каза още Джонатан.

Междувременно. отборът на ЦСКА 1948 обяви зимните си контроли до края на подготовката и преди мача срещу Лудогорец за Суперкупата на България. Следващият спаринг на „червените“ е срещу Локомотив Пловдив в събота (20 януари) от 14:00 часа.

profittips-the best football tips

След това предстоят срещи срещу Арда на 24 януари, Монтана на 27 януари и Хебър на 3 феврураи. ЦСКА 1948 имаше и договорен спаринг с Ботев Враца, който обаче пропадна, тъй като врачани уредиха лагер в Кипър.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker