Първа лигаСлавияФутболЦСКА 1948

Голям ребус пред Николай Панайотов: трима от ЦСКА 1948 са аут за предстоящото домакинство на Славия

Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов ще бъде максимално затруднен в избора си в неделното домакинство срещу Славия. Мачът между „червени“ и „бели“ е от 16:45 часа на стадиона в Бистрица.

Младият треньор няма да може да разчита на двама от най-опитните си играчи – Емил Виячки и Радослав Кирилов. Причината е договорка между двата клуба при трансферите им от стадион „Александър Шаламанов “ в тима от Бистрица. Двамата бяха извън групата и в мача от есенния дял на шампионата, завършил с победа за „червените“ с 2:0.

profittips-the best football tips

Третият ключов футболист на отбора, който ще пропусне неделния столичен сблъсък, се казва Педриньо. Бразилецът, който отбеляза гола при равенството срещу Етър на старта на пролетния дял, е наказан за натрупани жълти картони.

Панайотов ще разполага с трима играчи, които могат да бъдат използвани по крилата –   Бирсент Карагарен, Марио Топузов и Никола Илиев.

Доста по-затруднен ще бъде треньорът при избора на централни защитници. След продажбата на Елитон Джордж и Симеон Петров, Виячки и Реян Даскалов бяха титуляри в първия мач от пролетния полусезон с Етър (1:1). За двубоя със Славия варианти за партньор на Даскалов са Райън Бидунга 19-годишният Росен Божинов. 

profittips-the best football tips

„Гонг“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker