Левски (София)Първа лигаФутбол

Голям талант на Левски започва подготовка с първия отбор

Директорът на школата на Левски Елин Топузаков обяви, че един от най-големите таланти в школата на „сините“ Стивън Жерард ще започне подготовка за пролетния полусезон с първия тим и ще пътува с отбора на Николай Костов за лагера в Турция. 

„Мога да потвърдя, че Стивън Жерард бе на проби в РБ Залцбург и във Франция. Пред него бъдещето е, че на първата тренировка на първия отбор той се приобщава вече към тях. Ще тренира с първия тим и ще замине с тях на подготовка.

profittips-the best football tips

Надяваме се да покаже това, което има като качества, за да може да си преследва мечтите и да бъде един трудолюбив играч, който да иска да постигне върхове, и то в Левски. Мисля, че от това по-добро място няма за него“, разкри Топузаков  за родения през 2008-а година играч.

„Не мога да сложа всички играчи под общ знаменател. Зависи от менталната подготовка на играчите, от възрастта. Всеки го приема различно.

Някои го приемат като мотивация и амбиция, други се главозамайват. Това е строго индивидуално. Ние като ръководители се опитвам по всякакъв начин да помогнем на тези деца“, анализира Топузаков. 

„Дспорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker