Първа лигаФутбол

Гонзо: Сега си заминаха ръководители, през декември ще хвърчат съдии

Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов – Гонзо заяви, че в края на годината ще има футболни съдии, които ще бъдат изхвърлени от Първа лига. Пред „Фокус“ Иванов коментира промените в Съдийската комисия:

„Беше важно предвид напрежението, което се създаде. Почна да има недоверие в Съдийската комисия, реципрочно в съдиите затова аз трябваше да направя тези промени, да сложа хора, в които обществото ще има доверие, но ние трябва да дадем генерална оценка, че съдиите са виновниците за всичко това, което се случи.

profittips-the best football tips

Сега си заминаха тримата ръководители, но декември месец, при всички положения, на базата на това, което показват съдиите, ще има съдии, които ще бъдат изключени и изхвърлени от Първа лига.

Това зависи от всеки човек. Мотивацията дали ще се представиш добре зависи от теб, а ако някой друг ти казва как и какво да правиш, това е проблем. Доста съдии направиха елементарни грешки, дори и тези, които отговарят за ВАР. В крайна сметка затова съм дал пълни правомощия на Съдийската комисия, както на Борбалан и на Стоян Алексиев, така и примерно на Станислав Тодоров.

Ако Съдийската комисия не може да се справи със съдиите, ще бъде сменена, но пак казвам, че съдиите са най-големите виновници за нещата, които се случват. Те са отговорни за това, което се случва на терена.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker