ТОПФутболЦСКА-София

Пълен крах за ЦСКА! Сепси разби „армейците“ при дебюта на Ел Маестро

ЦСКА претърпя тежко поражение от румънския Сепси с 4:0 в мач-реванш от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите и така „армейците“ приключват с участието си в евротурнирите през този сезон.
Козмин Матей откри с гол от дузпа в 19-ата минута, а след почивката Аднан Аганович отбеляза за 2:0. В 90-ата минута Роланд Варга покачи на 3:0. Скоро след това Алими оформи крайния резултат от нова дузпа

Още в 4-ата минута защитата на ЦСКА се пропука, след като румънския тим бързо изпълни фаул, което изведе Щефанеску на добра стрелкова позиция, същия стреля към вратата на Бусато, но топката премина покрай страничния стълб.

profittips-the best football tips

Гоол! Сепси открива резултата след като получи правото да изпълнява дузпа след спорно нарушение на Бусато.

https://www.vbox7.com/play:6ad1bbe8d8

Защитата на ЦСКА е все така колеблива. Грешка при организирането на атака подари топката на Щефанеску, той стреля от далечна дистанция, но Бусато улови.
В 38-ата минута с отлична атака с по едно докосване между Фаетон, Хайнц и Кареасо ЦСКА успя да застраши вратата на Сепси, но удар на Назон така и не срещна целта.

profittips-the best football tips

Отбора на ЦСКА имаше претенции за дузпа в 49-ата минута, след като защитник на Сепси докосна топката с ръка, сигнал обаче от съдията не последва и играта продължи без отсъждане на наказателен удар.
Нов шанс за Сепси! Домакините имаха възможноста да вкарат още един гол в 57-ата минута, когато Паун се възползва от поредната грешка в центъра на защита и остана очи в очи срещу Бусато. Бразилецът скъси навреме дистанцията и осъществи отлично спасяване.

profittips-the best football tips

Гоол! Сепси удвои резултата! Иван Турицов пропусна Козмин Матей да мине зад гърба му и да да отиграе с воле, изстрелът му не се получи, но внесе смут отбраната на „армейците“, при което Аганович остана непокрит и от непосредствена близост се възползва от удобния момент.

https://www.vbox7.com/play:7ef3a24c80&start=3

Гоол! Сепси отбеляза трето попадение във вратата на ЦСКА в 88-ата минута, след като домакините се възползваха от поредната грешка на „червената“ отбрана.

https://www.vbox7.com/play:99be58f050

Гоол! В добавеното време Алими получи право да изпълни дузпи и след техничното му изпълнение топката отново беше в мрежата на тима от „Армията“ – 4:0 за румънците.

profittips-the best football tips

ФОТОГАЛЕРИЯ: Сепси – ЦСКА-София

Сепси: 33. Роланд Низкули, 13. Денис Чиботариу, 44. Михай Бълаша, 82. Бранислав Нинджай,20. Андрес Думитреску,6. Николае Паун, 21. Исник Алими, 11. Мариус Щефанеску, 10. Козмин Матей, 8. Джордже Йон, 18. Павол Шафранко
Треньор: Ливиу Чиботариу

ЦСКА: 1.Бусато, 22. Махмутович, 4. Мено Кох, 13.Кордоба, 19. Турицов, 14. Хайнц, 26. Кареасо, 7. Линдсет, 3. Сайнянг, 11. Фаетон, 9. Назон
Треньор: Нестор Ел Маестро
Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker