Левски (София)Първа лигаФутболЦСКА-София

Гочето: Вече започнахме със съжаление и носталгия да гледаме държави, близо до нас

Георги Василев – Гочето коментира някои актуални събития в родния футбол. Той се спря и на изоставането на родния футбол от футбола в съседни държави.

„Аз лично бих казал, че първенството ми допадна. Беше много динамично, много драматично. От една страна имаше отбори, които набираха скорост, от друга имаше такива, които в процеса на първенството дръпнаха, например ЦСКА, Ботев Пловдив. Има и отбори, които тръгнаха мощно и след това с течение на времето отпаднаха от битката като Локомотив Пловдив, Арда и Левски. Имаше мачове, които до последния момент не се знаеше изхода като Локомотив Пловдив – ЦСКА, Черно море с Локомотив и Лудогорец с ЦСКА, както и Етър с ЦСКА във Велико Търново

profittips-the best football tips

Мога да кажа, че за разлика от други години, първенството е напрегнато и много интересно. Мисля, че и футбола, който играем не е лош. Аз лично съм доволен от видяното и съм привърженик на това да има различни отбори с различни амбиции. Има такива, на които с течение на първенството растат и техните цели. Дошло е времето Черно море да покаже истинското си лице и предимството, което с години се е градило с Илиан Илиев. Черно море имаше постоянство, с което никой друг отбор не можеше да се похвали.

Спорът за шампионската титла е много сериозен. Там има три отбора за мен. От началото мислех, че ще бъдат 5. Не съм отписвал другите, но реално погледнато Черно море, Лудогорец и ЦСКА са с най-реални възможности, амбиции и класиране до този момент, за да имат стремеж да гонят първото място

Нека да построят новия стадион ЦСКА. Отбори като ЦСКА и Левски винаги ще има предизвикателството, неувереност, съмнение, голямо самочувствие или завист, за да се определи тази моя позиция. ЦСКА е на прав път, ще направи хубав стадион. Вече започнахме със съжаление и носталгия да гледаме другите държави и футболни сили, които играят при различни футболни условия. И става дума за държави, които са близо около нас.

В Левски има нещо, което остава извън обсега на обикновения зрител. Имат си проблеми, които трябва да си решават. „Сините“ имат един състав, който на мен ми харесваше. Знам, че Левски има силни нападатели, но да не забравяме, че те възкръснаха от пепелта през последните години.

profittips-the best football tips

Безспорно Илиан Илиев е човекът. Не е случайно, че стана и треньор на националния отбор. Направи в Черно море нещо страхотно. Заслугата е на цяла Варна. Всъщност това е едно от най-силните оръжия на отбори, които трайно и постоянно присъствие.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker