НационалиТОПФутбол

Градев с нова яростна атака към БФС

Георги Градев публикува изявление в социалните мрежи, в което обвинява Борислав Миайлов в лъжа. По-рано днес президентът на БФС обяви, че УЕФА ще изключи България, ако мачът не се проведе на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

TribunaSofia.bg споделя публикацията на Георги Градев без редакторска намеса:

„ПЪЛНА ЛЪЖА!

Единствената възможна санкция е служебна загуба (0:3).

Другата възможна последица е УЕФА да „прeпоръча“ на Михайлов да си подаде оставката. Със сигурност УЕФА няма да търпи такъв ръководител на федерация след подобна чутовна издънка.

profittips-the best football tips

Заплахите за тежки санкции важат само за лицето, което се опитва да си спаси кожата и говори тези врели-некипели. Няма да има никакви последствия за българския футбол.

„Затова апелирам към хората, от които зависи това нещо, да прояват здрав разум и да разрешат да се играе, защото тогава и Ботев Пд ще спре да играе футбол въобще, и Локо Пд и всички отбори“, каза Михайлов.

Отново заплахи към клубовете в Пловдив! Какво общо има ситуацията с мача на националния отбор с клубовете в Пловдив и изобщо с клубния футбол? НИЩО! Празни заплахи!

ПОЗОР! ОСТАВКА!

Спортният арбитражен съд в Лозана даде срок на УЕФА и БФС за отговор по жалбата ми до 14:30 ч. българско време днес. Очаквам да има решение по случая най-късно утре“, заяви Градев.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker