НационалиФутбол

Градев с нов мощен залп по адрес на Гонзо, настоява за промени във Втора лига

Спортният юрист Георги Градев коментира управлението на Георги Иванов – Гонзо и българския футбол. Той не спести критики на новия президент на футболния съюз.

„Нещата не вървят на добре и няма как да вървят добре, когато във футболния съюз имаш хора, които нямат нито опит, нито знания. Това е основната причина за неуспеха. Когато събереш хора, които случайно са попаднали на едно място, това винаги води след себе си разруха. Ние нямаме инфраструктура, а всичко започва от нея. Още там се е скъсала нишката в последните 20 години. Боби Михайлов и сие не искаха да работят с държавата, за да не бъдат контролирани.

profittips-the best football tips

Националният ни отбор почна лека-полека да се вдига, но без силни играчи в по-големи първенства и отбори ще е трудно. Езиковата бариера на нашите играчи навън е проблем. Ние не правим нищо, за да подобряваме образованието на футболистите. Виждали сме такива проблеми в миналото – Спас Делев в Испания, Тошко Неделев в Германия. Докато Кирил Десподов говори английски и виждате как се развива.

Първенството не е по-интересно. Недопустимо е да се играе на такива терени. Б група трябва да се затвори за чужденци. Не съм сигурен, че Георги Иванов управлява футболния съюз. Не могат да ме убедят. Лицето Фурнаджиев управлява. Дан Иванов да започне да го прави, но не съм сигурен! В Изпълкома имаш три групи хора, които са далеч от проблемите на футбола – Мила Христова, която е грамотна, но е глас в пустинята. Фурнаджиев, Караиванов и Румен Вълков, които 18 години доказаха, че за нищо не стават и трета, които са там по молба на други. Предричам неуспех и провал.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker