ТОПФутболЦСКА-София

Греда! Гаф на гръцки тим блокира трансфер на ЦСКА

Пореден трансфер на ЦСКА през това лято може да се провали. Причината е в гаф на тима продавач, който е закъснял с изпращането на документацията към футболния ни съюз.

Късно вчера ЦСКА и ОФИ Крит са се договорили за нападателя Аарон Исека след преговори в последните часове на летния трансферен прозорец. Сделката трябваше да бъде за над милион евро, а гърците си запазваха и процент от сумата при следваща продажба.

profittips-the best football tips

Трансферът трябваше да се осъществи до 23:59 часа вчера вечерта. Въпреки това тимът от Крит се е забавил и не е изпратил навреме документите в офисите на БФС.

Това няма да е първата подобна сделка във футболните среди, която е заявена минути преди края на трансферния прозорец, но не е финализирана навреме. Обикновено ФИФА взема решение дали да потвърди или отхвърли сделката. Към момента очакванията са да се случи второто.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker