Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Гриша Ганчев разкри подробности за два от трансферите на Левски

Гриша Ганчев сподели, че Симеон Славчев и Ивелин Попов са му се обадили за да му съобщят новината, че ще преминат в Левски, коментира той подкаста „Код Спорт“. Двамата са бивши играчи на Литекс, като по онова време собственик е именно Гриша Ганчев.
Той даде отговор и на въпроса: „Ти ли стоиш зад думите на Ивелин Попов за табелите на “Герена”? Той каза един собственик, продал играчи за 200 милиона“.

profittips-the best football tips

„Глупости. Президентът на Белия балет също е от 30 години… Ивелин е добро момче. Аз много го харесвам, той е коректен. Със Симеон (б.р. – Симеон Славчев), като отидоха в Левски, ми се обадиха преди това. “Ние сме си левскари и отиваме в Левски”. Казах им “окей”, нямате никакви проблеми.
Какво лошо има, след като като деца са били от Левски, бащите им от Левски, братята им. Това ли е по-коректно, заради пари да дойде при мен? Той е отишъл да си прави кефа. Още беше в Русия и ми се обади: “Шефе, да знаеш, аз отивам в Левски”. “Окей, това е правилна позиция – иди си изпълни детската мечта”.
Не може да кажем, че навремето Гиби Искренов от любов е отишъл в ЦСКА. Отишъл е заради пари, нали?“, заяви Гриша Ганчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker