НационалиФутбол

Грозно! Гонзо също се e включил в заплахите

По-рано днес футболните среди буквално се взривиха след като Илиян Филипов призна, че е бил заплашен от заместник изпълнителния директор на БФС. Последваха много реакции, сред които и такава на Георги Градев. Юристът заяви, че не УЕФА, а БФС пречи мача да се изиграе с публика и извън Пловдив, така че те самите могат да решат проблема.

В същото време стана ясно, че Запрянов не е единственият, който е заплашвал с отнемане на лицензите на пловдивските тимове, ако мача не се изиграе на стадион „Христо Ботев“. Оказва се, че и Георги Иванов – Гонзо е направил същото пред шестима души на среща в Община Пловдив. Разкритието беше направено от Илиян Филипов на живо в ефира на „Дарик радио“.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува думите му без редакторска намеса:

„Имах две повиквания от непознат номер. Върнах обаждането. Човекът се представи за заместник изпълнителен директор на БФС и започна разговор, в който се казва, че трябва да пусна писмо до БФС и Общината, в което да кажа, че мога да се справя с обезопасяването на стадиона за провеждането на срещата. Отговорих, че нямам взаимотношения с БФС и единственият възложител на тази поръчка е Община Пловдив, с която комуникирам. След това той ми каза, че ако не се проведе този мач на стадиона Ботев и Локомотив ще играят извън Пловдив и двата стадиона ще бъдат затворени, ще им бъде взет лиценза на тези стадиони и Ботев и Локомотив ще играят извън Пловдив. Aко не се проведе този мач на стадиона, Ботев и Локомотив ще им бъдат взети лицензите. Двата отбора ще играят извън Пловдив. В прав текст. Това го каза в прав текст.

Сега ще кажа първо във вашата медия. Вчера имахме среща в Община Пловдив. Мога да изброя присъстващите – г-н Костадин Димитров, кмет на Пловдив, г-н Атанас Узунов, собственика на фирмата, която е ангажирана с охраната, г-жа Топчиева, която е в Общината плюс още две юристки, на които не знам имената. Г-н Георги Иванов си позволи да каже същото нещо пред всички нас. Ако не се проведе тази среща, ще затворим и двата стадиона на Ботев и Локомотив и ще ходят да играят в Стара Загора и Кърджали. Каза тези думи г-н Иванов. Има 6 свидетеля. Казах му да се постарае тези думи да не ги изрича извън тази врата, защото, ако ги чуе пловдивската футболна общност ще стане страшно. Там получихме заплаха абсолютно всички.

Не съм писал такова писмо. Гонзо ме молеше вчера. Всичките ми писма имат подпис и печат. До днес днешен нямам официално писмо. Имаме тежка техника около стадиона. Всичко е съобразено с Ботев Пловдив. Вече времето става много късо, 20 дни по-рано БФС трябва да говори с община Пловдив. На вчерашната среща юристите дадоха мнението си, не са сигурни, че може да се обезопаси строителната площадка.

profittips-the best football tips

Засмя се на думите на Гонзо /бел. ред. Атанас Узунов/. Подигравателно. Не мога да напиша писмо до Общината, преди да ми кажат какво да направя. Разбира се, че се притеснявам. Всички слушаме, че фенове от цяла България ще дойдат. Чува се, че ще дойдат и 2 500 унгарски привърженици.”

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker