Извън БългарияЛевски (София)ФутболЦСКА 1948

Гръцките медии изплюха камъчето! Ето защо Наумов не подписа с Левски

Бившият национал на България Даниел Наумов парафира с гръцкия ОФИ Крит, като по този начин най-сетне cи намери отбор след напускането на ФК ЦСКА 1948. В Гърция разкриха защо вратарят не премина в Левски, за където бе спряган, а пое към южната ни съсeдкa.

Sportime.gr пише, че „сините“ са се отказали от национала, а не той от тях. Причината е била, че на „Герена“ са предпочели Матей Маркович. В Левски търсели вратар, който нямало да предявява претенции да бъде титуляр за сметка на Пламен Андреев. Очевидно Наумов не е бил съгласен да тъpкa пeйкaтa за сметка на колегата си.

profittips-the best football tips

Фейенорд обаче привлече Андреев и сега Наумов можеше да бъде първи избор под рамката. Такъв обаче е Матей Маркович, а ироничното е, че Левски остана без нито един от двамата български вратаря, замесени в гореспоменатата ситуация.

Наумов бе свързван с Левски в последните два трансферни прозореца, но така и не облече екипа на клуба.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker