Левски (София)ТОПФутбол

Гьозтепе и Левски преговарят за звезда на „сините“?

Турското издание „gazeteyenigun.com.tr“ твърди, че втородивизионният Гьозтепе, който е воден от бившият треньор на Левски – Мъри Стоилов има сериозен интерес за крилото на „сините“ Уелтън.

Отборът на Стоилов ще се подсили сериозно през зимния трансферен прозорец, тъй като клубът от Измир има сериозни амбиции за влизане с директна промоция в Суперлигата. В момента отборът е на третата позиция с актив от 32 точки, на 10 зад лидера Еюпспор, който разби с 5:1 преди седмици.

profittips-the best football tips

Освен бразилецът Гьозтепе следи и футболиста на Раков – Лукаш Зволински, както и още няколко офанзивни играчи, които се подвизават в първенствата на Балканите. Вчера telegramhaber.com написа, че спортният директор на Гьозтепе Иван Манце ще стартира тази седмица разговори с Левски за условията, при които турският тим ще може да вземе Велтон. В южната ни съседка съобщиха, че при зелена светлина от страна на сините за евентуален трансфер, то Гьозтепе няма да губи време и ще се опита набързо да си осигури услугите на 26-годишния футболист.

През декември крилото попадна в полезрението на белгийския гранд Андерлехт, като медиите в страната съобщиха, че брюкселският тим е готов да плати 2 милиона евро за правата на крилото. Но ръководството на Левски е категорично, че няма да падне по 3 милиона от европейската валута и ако някой клуб иска да го привлече, то ще трябва да заплати не по-малко от тази сума. Такава ще бъде поискана сега и от Гьозтепе.

Уелтън е един от основните играчи на Левски. Той бе привлечен на „Герена“ именно от Станимир Стоилов в края на 2021 година, а в първите дни на 2022-ра официално подписа със столичани. До момента на сметката си Уелтън има 79 двубоя във всички надпревари със 17 вкарани попадения.

„Тема Спорт“

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker