ФутболЦСКА 1948

Гьонов: Не мога да отрека за БФС

Председателят на УС на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов подаде оставка. Той говори за решението си и призна, че наистина има интерес към него от страна на БФС.

„Всяко начало си има край. Дано да останем с добри спомени и да съм изградил добро име на всички свързани с клуба. Очаквам клубът да върви нагоре, аз не съм незаменим, даже човекът, който ще ме замести, може да надгради от това, което сме правили през годините.

profittips-the best football tips

Благодарен съм на целия УС, на нашите спонсори, които още от началото ни подадоха ръка – в частност господата Цветомир и Боян Найденови, с тях имах изключително добро партньорство през годините. ЦСКА е марка, откакто се върнахме в елита играхме два пъти в Европа, стигнахме финал за Купата, стигнахме до бронзови медали.

Иска ми се и се надявам да остана в сферата на футбола. Напускайки клуба, трябва да напусна и постовете ми в Професионалната лига, но се надявам това да е за добро. Нищо не мога да отрека за БФС, ще видим какво ще се случи.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker