Първа лигаЦСКА-София

Данило Асприля все по-близо до ЦСКА

Данило Асприля се приближава до договор с ЦСКА, след като преди няколко дни трансферът му беше невъзможен. Колумбиският футболист говори пред местно радио, където сподели, че иска да се завърне в родината си и да носи фланелката на Индепендиенте Санта Фе. После се разбра, че той е искал да финтира тима в който играе в момента Бейтар Йерусалим.

Израелският тим е на лагер в България, където изигра приятелска среща с Бдин Видин спечелена с 1:0, а колумбиецът влезе като резерва. Към днешна дата „армейците“ са в преговори с Бейтар, като се опитват да намалят исканата сума компенсация от 200 000 евро. Най- вероятно е двата тима да се разберат за сума около 100 – 150 хиляди евро.

profittips-the best football tips

В социалните мрежи привърженик на „червените“ качи чат с Асприля, който гласи „Аз ще се присъединя към ЦСКА“. Точно преди една година отново имаше вариант колумбиецът да направи трансфер на „Българска армия“, но Саша Илич не го впечатли.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker