Локомотив (София)Първа лигаТОПЦСКА-София

Данило Дончич: Ако повторим играта от днес, можем да изненадаме ЦСКА!

Данило Дончич остана доволен от играта на Локомотив София срещу Лудогорец при загубата с 1:3. Според него отборът му е играл добре до първия гол на „орлите“.

“Много съм доволен от момчетата, които играха много добре до 60-ата минута. До първия гол контролирахме всички атаки на Лудогорец. Добре организирана защита имахме и се опитахме на контраатака, където да сме опасни. Играхме здраво, но след първия гол, който ни вкараха, загубихме центъра. Трудно е да се играе с Лудогорец деветдесет минути на едно ниво. Излязоха със същия състав като срещу Търнава и мислихме, че ще отпаднат физически, но стана точно обратното. Липсваха ни двама нападатели и ни липсваха опции в атака”, започна Дончич.

profittips-the best football tips

“Вярвам, че тръгваме нагоре. Имаме добра атмосфера в съблекалнята. Мисля, че се вижда прогрес. Можеше да имаме повече късмет днес. Да вземем точка щеше да е идеално. Лудогорец е голям отбор с много изпълнители. Един на един трудно се играе срещу тях”.

“След три дни играем друг важен и тежък мач с още един голям отбор в България, претендент за титлата. Надявам се, че всички момчета са готови. Ако повторим играта от днес се надявам да можем да изненадаме ЦСКА”, завърши Дончич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker