Локомотив (София)Първа лигаФутбол

ВИДЕО: Данило Дончич: Заслужена победа за Славия, напрежението ни се отразява, ние сме отбор, който може да вземе точки от всеки

Наставникът на Локомотив София Данило Дончич коментира загубата на „червено-черните“ в столичното дерби срещу Славия. Воденият от него тим поведе в резултата, но през втората част допусна пълен обрат и така продължи негативната серия от девет поредни мача, в които не успява да спечели на собствения стадион.

„Честита победа на Славия – напълно заслужена. Ние днес играхме много слабо. Въпреки това, водихме на почивката. Не очаквахме така бързо да получим първия гол веднага след паузата.

Концентрацията не беше на ниво, имахме друга тактика. Искахме на контраатаки да затворим мача с още един гол. Този им гол обърка сметките и Славия вкара втори от груба наша грешка. Заслужено победиха“, заяви треньорът на столичните „железничари“.

profittips-the best football tips

„Напрежението не се отразява, имаме добър колектив. Тренираме здраво и редовно. Мисля, че просто има странични неща, които не би трябвало да влияят на никой от нас. Продължаваме със следващите мачове, тъй като днес изиграхме един лош.

profittips-the best football tips

Дано в бъдеще се обърнат нещата. Ние сме отбор, който може да вземе точки от всеки. Това показахме и есента и се надявам в следващия мач да покажем добра игра в Разград“, каза още Данило Дончич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker