Локомотив (София)Футбол

Данило Дончич разкри дали Локомотив (София) върви в правилната посока

Старши-треньорът на Локомотив (София) Данило Дончич коментира нулевото равенство между неговия тим и ЦСКА 1948 в мач от 14-ия кръг на efbet лига.

„Може би зимата ще гледаме за нови играчи. Сега имаме конкуренция. Надявам се в следващите мачове да сме по-креативни в атака. Показахме, че можем да се защитаваме.

profittips-the best football tips

Днес беше малко риск да почнат като титуляри Тони Иванов и Кардосо. Те ще вдигнат формата си с мачовете и ще покажат, че могат да помогнат на отбора. 

Загубите ни са от Лудогорец и ЦСКА. Доволен съм от атмосферта в съблекалнята. Целта беше да се вдигне самочувствието на играчите.

Израстваме всеки мач повече и повече. Митков излезе в труден момент. Мускул е разтегнал, ще видим в следващите дни, но мисля, че няма да може да се оправи в следващите дни“, заяви той веднага след мача срещу ЦСКА 1948.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker