Локомотив (София)Футбол

Данило Дончич: Целта ми е да обединя играчи, ръководство и фенове

Новият треньор на Локомотив (София) – Данило Дончич, сподели пред “Диема Спорт” плановете и идеите си за развитието на червено-черните. Сърбинът разкри, че целта пред отбора е да се изплува от долната част на класирането, играчите да се сплотят и да заиграят по-мотивирано, и привържениците да имат повече поводи за радост. TribunaSofia.bg публикува изказването на Дончич без редакторска намеса:

“От моя страна нямаше никакви съмнения, аз имам голяма връзка с Локомотив София. Когато и да ме бяха извикали за треньор, аз нямаше да откажа. Нямаше много преговори, с две-три думи се разбрахме и започнахме да работим. Трябва да излезем от тази дупка, този лош период по най-бързия начин. Не трябва да се очаква някаква красота в играта, това не става за една нощ. Ще играем за точки, моята лична цел е да сме в горната част на класирането.”

profittips-the best football tips

“Много хора очакват резултати веднага, а това не става. Всеки един треньор има своята философия. Трябва време, за да станат нещата. Трябва да се запозная с футболистите, всеки да се раздаде максимално. Така ще съм доволен, дори да паднем. Ако няма раздаване и хъс, тогава вече идва проблемът. Моята философия е максимално раздаване, агресивна игра, тичане и пресиране. Ако е възможно с времето да играем един нападател футбол.”

“Трудно е да се мотивират футболистите, когато резултатите са лоши. Особено в отбор като Локомотив (София) с традиции и история. Моята работа е да ги вдигна. Мисля, че имаме добра група като хора и характер. Всеки един от тях има качество, затова съм тук. Трябва да извлечем максимума от всеки един. Трябва да направим едно единство между тях и да взимаме точки.”

“Очаквам феновете да застанат зад отбора и да забравят всички проблеми и още от мача със Славия да ни подкрепят. Това ще е голям плюс за Локомотив (София). Моя цел е да направим единство между играчи, ръководство и фенове, тогава може да вървим напред и да изпълним целите за сезона“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker