Левски (София)ТОПФутбол

Дарлан: Дължим доста на феновете, развалихме им настроението

Голмайсторът за Левски говори след мача. Той призна, че със съотборниците му са длъжници на феновете заради представянията си напоследък.

„Искам да благодаря на Господ за това, което ми помогна да направя. Щастлив съм от този гол, но най-вече от това, че победихме. Беше изключително важно да вземем трите точки за край на сезона и да затворим кампанията с победа.

profittips-the best football tips

Така или иначе имаме серия от мачове, които не бяха успешни и дължим доста на феновете, на които им развалихме настроението. Сега ще заредим батериите и почнем. Трябва да си дадем сметка и стартираме по нов начин с по-добър хоризонт.

Много съм щастлив от гола. Имаше възможност за удар, тъй като играх по-изнесен напред. Разбира се, че имам тези качества, но ми трябва адаптация и всеки мач да се подобрявам. Надявам се всеки мач да показвам по-добри игри. Всеки спортист иска да прави добри мачове и вкарва голове. Затова сме отбор и благодаря на съотборниците си, щаба и всички, които са около отбора, защото те ми дават увереност и ми помагат.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker