Първа лигаФутбол

Двама бивши треньори от Първа лига отрекоха за Хебър

Бившият старши треньор на Локо Пловдив и ЦСКА Бруно Акрапович е спряган за нов наставник на Хебър Пазарджик, съобщи „Sportal.bg“. Специалистът е гласен за заместник на освободения Веселин Великов.

Временно на поста застана Йордан Минев, който води тима срещу Ботев Враца. В момента 57-годишният Акрапович е без отбор, след като през пролетта се раздели с босненския Железничар.

profittips-the best football tips

Акрапович остана в историята на пловдивските „смърфове“, след кaтo в две поредни години спечели Купата на България /2019 и 2020/, а също тaкa и Суперкупата на страната. След това се премести на „Армията“, но престоят му бе кратък.

После бе начело на Шкендия, Ал-Вехда и Aкpитас, преди да поеме Железничар. Пред „Тема Спорт“ Акрапович заяви, че никой от Хебър не го е търсил.

„В Сплит съм. Не съм преговарял с никого от Хебър, както и от Спартак Варна, за когото ме свързват. Водих разговори с друг български клуб, но от уважение ще му запазя името му в тайна“, сподели босненецът.

profittips-the best football tips

Краси Балъков също отрече появилите се информации, че ще поема Хебър. „Треньорската кариера засега малко съм я замразил, защото имам някои лични неща, кoитo трябва да свърша“, категоричен бе Балъков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker