ФутболЦСКА-София

Двама в ЦСКА се завърнаха към тренировъчния процес пред погледа на Димитър Пенев

ЦСКА проведе интензивно занимание вчера като част от подготовката за съботния двубой срещу Черно море във Варна. Голяма част от тренировката в Панчарево бе използвана от треньорското ръководство за изчистване и усъвършенстване на детайли от тактическо естество.

За целта бе организиран двустранен двубой, преди който играчите преминаха и упражнения за разигравания на ограничено пространство. Във вчерашната тренировка участие не взе бранителят Браян Кордоба, който страда от мускулно разтежение, но друг футболист с подобен проблем, Тобиас Хайнц, се включи в подготовката за първи път.

profittips-the best football tips

Ком съотборниците се завърна и Илиан Илиев-младши, лекувал вирус в последните дни. Краят на заниманието бе изгледан и от клубната легенда Димитър Пенев.

„Стратегът от Мировяне“ използва възможността да пожелае успех на Александър Томаш и момчетата му в предстоящия сблъсък срещу Черно море, съобщиха от ЦСКА на официалния си сайт.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker