Левски (София)ТОПФутбол

Двама нови до дни в Левски

От ръководството на Левски работят активно по привличането на двама нови футболиста – десен бек и флангови нападател. До дни се очаква те на пристигнат на „Герена“.

Николай Костов искаше да подсили състава на още нападението, но шефовете на „сините“ ще вземе нови попълнения само на належащите позиции.

profittips-the best football tips

До момента в тима пристигнаха дефанзивният полузащитник Дарлан и офанзивният халф Хасими Фадига. Бразилецът вече си извоюва място в състава. Французинът обаче до момента е „човекът от пейката“
Взимането на десен бек обаче става наложително, ако Левски продаде Жереми Петрис. А индикации да се случи това вече не липсват.
Сините вече могат да си позволят взимането на играчи. Това е благодарение на достигането на плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите срещу Айнтрахт. Така сините ще получат свежи средства както от наградния фонд на турнира, така и от продажба на билети и телевизионни права. Само участието на тази фаза вкарва в касата на „Герена“ 750 хиляди евро. А и приходите от талони ще са доста повече, защото мачът с Айнтрахт ще е на „Васил Левски“.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker