Левски (София)Първа лигаФутбол

Двама от контузените в Левски имат шанс да попаднат в групата на Генчев

Халфовете на Левски Карлос Охене и Асен Митков вдигнаха оборотите по време на вчерашната тренировка. Двамата наскоро лекуваха травми, но вече провеждат заниманията наравно със съотборниците си.

В четвъртък участваха в интензивни разигравания, в които не пестяха сили. Ганаецът попадна в групата за мача със Славия, но не се появи в игра.

profittips-the best football tips

31-годишният полузащитник трябва да се подложи на операция, но по всичко изглежда, че това ще се случи през зимата. Младежкият национал бе измъчван от контузии от началото на сезона, като бе на терена в едва три от деветте двубоя на сините до момента.

Митков влезе от резервната скамейка при победите над Локо София и Крумовград, както и при загубата от Лудогорец, а срещу Хебър не се появи в игра. С възстановяването си 19-годишният футболист дава допълнителна опция пред Станислав Генчев в халфовата линия.

Митков може да действа кактo в ролята на плеймейкър, тaкa и пред защитата. Сега и той, и Охене ще бъдат на разположение на треньора за домакинството на Арда.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker