Левски (София)Първа лигаФутбол

Двама от Левски пропуснаха контролата с Хебър

Централният защитник Келиан ван дер Кaaп и aтaкyващият халф Евертон Бала не взеха участие във вчерашната контрола на Левски срещу Хебър. Бразилецът бе на резервната скамейка, но не влезе в игра.

Нидерландсият бранител не попадна в списъка за проверката. Двамата страдат от леки проблеми, но те няма да им попречат да вземат участие в дербито срещу ЦСКА през следващия уикенд, сподели Станислав Генчев след мача.

„Лима и Митков умишлено ги оставихме по едно полувреме, връщат се след контузия. Тренираха и през седмицата, но не искахме да ги уморяваме. Бала и Келиан имат леки проблеми, но ще си бъдат с отбора. “

profittips-the best football tips

Очаква се двамата да започнат тренировки наравно със своите съотборници до дни.Те са основни фигури в тима на Генчев от началото на сезона. Ван дер Каап и Евертон взеха участие във всички мачове на Лeвcки досега. Нидерландецът е част от триото в защита и се представя на ниво, като вкарва нужното спокойствие пред вратата, докато бразилецът се превърна в много важен човек в предни позиции.

Той притежава едно от най-добрите центрирания в Първа лига, от което футболистите на „сините“ се възползват при статичните положения. Евертон е под наем на „Герена“ до зимата от бразилския Мирасол СП и столичани ще трябва да платят 200 000 евро, aкo иcкaт да го задържат.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker