ТОПФутболЦСКА-София

Двама от ЦСКА не тренират с отбора, единият напуска клуба

В ЦСКА започнаха подготовка за новия сезон в петък на тренировъчната база в Панчарево. През следващите дни футболистите ще преминат и задължителните медицински прегледи.

Днес Нестор Ел Маестро ще изведе възпитаниците си за две занимания, като в тях на пълни обороти се включиха Браян Кордоба и Данило Асприля, които не бяха на линия за първата тренировка за годината. От групата пък отсъстват Майкъл Естрада и Бисмарк Чарлс.

profittips-the best football tips

Еквадорският нападател все още е в родината си, като поради основателна причина е получил разрешение от ръководните фактори на „Армията“ да се присъедини малко по-късно към подготовката.

Не такава е ситуацията с Шагоян, който почти сигурно няма изобщо да се завръща у нас. Той е в Армения, където очаква развитие в преговорите между ЦСКА и Арарат Ереван за прекратяване на наема му. Това най-вероятно ще се случи в следващите дни и крилото ще последва Браян Морено, който вече напусна тима.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker