ФутболЦСКА-София

Двама от ЦСКА се запътиха към изхода, отказват да подновят договорите си

Двама футболиста на ЦСКА почти сигурно няма да продължат да се състезават за клуба през идния сезон. Това става ясно след като те за пореден път отказаха да подновят договорите си, уведомява ни „Тема Спорт“.

Защитниците Енес Махмутович и Иван Турицов са получили оферти за нови договори при същите условия като в момента. И двамата са отказали, защото очакват по-добри финансови условия от досегашните.

profittips-the best football tips

Иван Турицов, който беше и капитан на тима, но попадна в някои неприятни ситуации през изминалия сезон, можеше да напусне тима още през зимата. Тогава тимът на Сион искаше да го привлече, но в крайна сметка до трансфер не се стигна. Заместникът на Турицов вече е налице – младият Мартин Стойчев.

Напускането на Махмутович през лятото пък вероятно ще доведе до сериозно обновяване на централната защита на тима. Колегата му Мено Кох почти сигурно също ще напусне, а Юрген Матей тепърва трябва да реши дали ще поднови договора си с тима, което означава, че поне двама от централните защитници на ЦСКА през настоящия сезон няма да бъдат част от отбора през следващия сезон.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker