ТОПФутболЦСКА-София

Двама титуляри на ЦСКА доиграват сезона в дубъла?

Ударните трансфери, които ЦСКА извършиха през последните две седмици ще се окажат фатални за двама футболисти, които до този момент бяха почти несменяеми.

Става въпрос за централните бранители Християн Петров и Браян Кордоба. Почти сигурно е, че двамата сядат на пейката, а дори може да бъдат изпратени във втория отбор.

profittips-the best football tips

Срещу Локо в „Надежда“ новата формация в отбраната няма да играе, тъй като шотландецът не бе картотекиран тази седмица. Но в следващия кръг, когато ЦСКА приема Берое в Благоевград, това ще се случи почти сигурно.

Именно в тази зона бяха едни от най-големите пробойни на ЦСКА от началото на сезона. Кордоба не е футболист, който може да даде принадена стойност на отбора. А грешките на Християн Петров костваха поне две загуби – срещу Ботев Пд и Лудогорец, пише „Мач Телеграф“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker