Левски (София)ТОП

Двама титуляри подновиха тренировки с Левски, но трима изненадващо отсъстваха от заниманието

Двама от отсновните футболисти в състава на Николай Костов – Хосе Кордоба и Роналдо, които не играха срещу Локомотив Пловдив в събота, отново тренират с Левски. Очакванията са те да са част от плановете на наставника за предстоящата среща на „сините“ срещу Хебър от турнира за Купата на България.

Самият Костов загатна, че част от контузените състезатели имат шансове да се включат в последните два мача на Левски за календарната година. Освен гостуване в Пазарджик, за столичани предстои и визита във Враца на местния Ботев.

profittips-the best football tips

Със сигурност извън плановете остава Джавад Ел Джемили, който по предварителни прогнози ще бъдее готов чак за зимната подготовка.

В групата на Левски ще се завърне Илиян Стефанов. Старши треньорът Николай Костов не можеше да използва офанзивния футболист в последните два двубоя, защото бе наказан от ДК на БФС, поради червен картон срещу Дунав в мач от предходната фаза на надпреварата.

Тримата крайни защитници на Левски – Вендерсон Цунами, Патрик-Габриел Галчев и Жереми Петрис не тренираха с основната група на „сините“. Каква е причината за отсъствието им в тренировъчния процес предстои да разберем утре, когато стане ясна групата за мача в Пазарджик.

Хебър домакинства на Левски в сряда от 14:30ч. на своя стадион „Георги Бенковски“.

„Дспорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker