Други отбориПърва лигаФутболЦСКА 1948

Два столични тима започнаха подготовка днес

Столичните ЦСКА 1948 и Септемрви започнаха подготовка за пролетния дял от първенството. „Червените“ бяха изведени на тренировка от Николай Панайотов без нови попълнения. До момента официалните трансфери при тима, домакинстващ в Бистрица, са изходящите на Георги Русев и Симеон Петров, които преминаха съответмо в Сион и в Шльонск Вроцлав.

Наравно със съотборниците си подготовка започнаха Евгений Сердюк и Джонатан Перейра, които лекуваха тежки контузии. В първата тренировка на „червените“ не се включи Елитон, който е спряган за трансфер в Гьозтепе.

profittips-the best football tips

Парвиз Умарбаев също не тренира, тъй като е част от селекцията на Таджикистан за Купата на Азия. На заниманието не се появиха още Рууни Ева, Ерденис Гурища, Том Рапнуи и Пиер-Даниел Нгинда.

Лидерът във Втора лига стартира своята зимна подготовка на стадиона в квартал „Драгалевци. Старши треньорът Иван Гешев изведе своите възпитаници на първо занимание.

В следващите дни играчите на тима ще преминат медицински тестове и ще изиграят общо седем контролни срещи през подготвителния период.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker