Първа лигаФутболЦСКА-София

Две главоболия за Томаш преди дербито

Защитниците на ЦСКА Браян Кордоба и Тибо Вион притесниха сериозно спортно-техническия щаб на тима и треньора Александър Томаш дни преди „Вечното дерби“. Сблъсъкът със „сините“ е в събота от 15:45 часа.

Двамата бранители имат физически проблеми и не се готвят пълноценно, като все още не е ясно дали ще успеят да вземат участие в мач номер 1 у нас. Французинът беше гласен за титуляр от Александър Томаш и отсъствието му със сигурност ще е удар за треньора.

profittips-the best football tips

Още по-големи са проблемите за него обаче в центъра на защитата. Там именно Кордоба бе опция да стартира, тъй като участието на Лиъм Купър е поставено под сериозна въпросителна. Както е известно, 33-годишният шотландец има разкъсване на коремен мускул и изпитва сериозни болки.

Той е готов да стисне зъби и да играе на обезболяващи инжекции, но последната дума за това ще имат от медицинския щаб на ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker