НационалиТОПФутбол

Десподов: Мисля, че в тези два мача ще ни се получат нещата

Капитанът на българския национален отбор Кирил Десподов е оптимистично настроен за предстоящите срещи с Унгария и Сърбия. Той и селекционера Илиан Илиев говориха в официалната пресконференция.

„Не беше лесно да се концентрираме, но запазваме фокуса си върху мача утре. Това е един опитен отбор с добри футболисти. Когато се срещнахме в Будапеща, не създадохме много шансове, но се надявам утре ситуацията да е различна и да излезем от терена с високо вдигнати глави.

profittips-the best football tips

Всички ние сме хора, четем какво се случва и в началото на лагера имаше питания дали ще играем, къде ще играем и т.н. Успокоиха се нещата, треньорът имаше разговори с нас, успокои отбора, най-важното беше да се концентрираме.

Да, наистина, няма футболист, който да иска да играе пред празни трибуни, но ние трябва да се абстрахираме. Нещо, което не зависи от нас. Трябва утре да играем с чест и достойнство. Всички ние сме спокойни в момента.

Трябва да излезем с вдигнати глави след тези два мача. Няма какво да губим, трябва да излезем освободени, да изпълняваме нещата, които иска старши треньорът, да следваме плана. Мисля, че в тези два мача ще ни се получат нещата. Всички искаме да излезем с победа. Ще направим всичко възможно.

profittips-the best football tips

Не е сериозно да коментирам къде виждам разлика между двамата треньори. Със сигурност ще кажа само положителни неща и за двамата. Никога не съм работил с господин Илиев, радващо е, че сега ще можем“, заяви Десподов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker