Първа лигаФутбол

Десподов: Националният отбор не трябва да се дели на Левски и ЦСКА, Локо и Ботев Пловдив

Капитанът на националния отбор Кирил Десподов говори пред медиите заедно със селекционера Илиан Илиев преди първия мач от Лигата на нациите с Беларус.

„Разбира се, че споделям мнението и съм съгласен, че трябва да спечелим групата. Последните мачове бяха контроли, но показахме едно добро лице. Не успяхме да победим, но се справихме много добре. Оттук-нататък влизаме в мачове, от които ни трябват точки. Утре търсим победата и ще направим всичко възможно да вземем трите точки.

profittips-the best football tips

Играхме срещу сериозни отбори, даже в някои от мачовете малшанс не ни достигна, за да спечелим. Когато се справяш добре срещу такива отбори, това дава самочувствие на тима, но трябва да започнем да побеждаваме.

Фабиан е много добро момче, възпитано, говори добре български, комуникира с всички съотборници. Мисля, че ще влезе бързо в колектива. Харесва ми на тренировка, но оттам вече старши треньорът определя нещата.

Националният отбор не трябва да се дели на Левски и ЦСКА, Локо и Ботев Пловдив. Радващо е, че отборите се обединяват и ще дойдат да ни подкрепят. Днес дори на летището хората ни пожелаха успех. Хората са позитивни, надявам се с добра игра и представяне да се върнат по трибуните. Имаме нужда от тях да ни подкрепят и да са зад нас”, заяви Десподов на традиционната пресконференция.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker