ФутболЦСКА-София

Джони Велинов разкри какво си е взел за спомен от „Армията“

Джони Велинов е поредната легенда на клуба, която се прости със стадиона преди реконструкцията. В интервю за bTV той разкри какво си е взел за спомен от стария стадион.

„Това е светиня! Първият ми мач тук беше рез 1978-ма година. Като влязох за първи път – гледах само едни светила на снимки. Крум Милев, Стефан Божков, ще забравя някого… Сърцето ми се беше стегнало, свито. Знам къде отивам. Знам какво ме чака, но наистина успяхме.

profittips-the best football tips

За мен това е уникален стадион, любимият стадион. Животът ми е минал тук. Очаквам другата половина от живота да мине на още по-хубав. От стадиона си взех един фотьойл от ложата. И го оставих на внука ми, да седи той на него. Да види къде е седял дядо му.

Това ми беше любимото място. Имах един трик – да си пипам гредата непрекъснато. И сега я пипнах. Задължително! Чакам новата. Чакаме бъдещето. Бъдещето е истината!“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker