Левски (София)Футбол

Дилемата с капитанската лента в Левски продължава

Настоящата кампания спокойно може да се обяви като „Сезон на капитаните в Левски“. Вчера лентата бе поставена на поредния футболист.

Първо с нея се появи Николай Михайлов, който по принцип е титулярен капитан. След почивката обаче тя имаше нов и изненадващ притежател – Илиян Стефанов.

profittips-the best football tips

Явно той бе предпочетен като най-опитен и заслужил от играчите, които се появиха през втората част. Цунами по това време също не бе на терена. А той бе избран от играчите да представлява чужденците сред капитаните на „Герена“. Краев пък остана в София, където чака трансфер.

Иначе двама от легионерите останаха вчера извън сметките на Николай Костов за двубоя с унгарците. Това са Билап Бари и Джавад Ел Джемили. Първият не е играл в мая със синята фланелка от есента на 2022 година, когато се контузи тежко.

TribunaSofia.bg припомня, че през този сезон Левски бе предвождан от рекорден брой капитани. В първия и втория кръг „сините“ бяха поведени от двама играчи, които вече не са част от отбора – Сонко Сундберг и Ивелин Попов. В хода на есенния дял лентата мина през ръката на Андриан Краев, Вендерсон Цунами и Келиан Ван дер Каап.

„Мач телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker