НационалиТОПФутбол

Димитров: Футболната общественост трябва да се гордее с тези момчета и да има по-голямо доверие в тях

„Разликата между България и Германия е огромна във всяко едно отношение. Не знам кой казва, че разлика между Германия и България няма. Поздравявам играчите, шапка им свалям за представянето. Изиграха много силен мач, за пореден път доказвайки своето място в нашия футбол. Доказаха за пореден път, че заслужават повече доверие. Искам клубовете да отделят повече време и внимание на младите ни футболисти.

Нямаше абсолютно никаква дузпа; помага се на силния, не е от днес и не сме единственият потърпевш“, заяви селекционерът на младежкият национален отбор – Александър Димитров, минути след поражението от Бундестима с 1:2.

„Който е гледал внимателно младежите, знае какъв ни е стилът на игра. Доволен съм. Не за първи път казвам, че се гордея, че работя с тези състезатели. Футболната общественост трябва да се гордее с тези момчета и да има по-голямо доверие в тях.“

profittips-the best football tips

„Позитивните и негативните анализи ще ги оставим за след последния мач. Играем футбол, имаме 12 човека, които остават за следващия отбор. Най-големият противник е представянето на играчите. Те защитиха себе си, своите имена и показаха, за трети път го казвам, че заслужават повече доверие в своите клубове и във футболната общественост.

Работим в тази посока и много искаме да завършим квалификациите с една победа. Трябва да ги възстановим и да ги насочим към мача срещу Израел“, сподели Александър Димитров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker