НационалиФутбол

Димитър Бербатов: Готов съм да се кандидатирам отново

Димитър Бербатов даде ексклузивно интервю за „Дарик радио“. В него той говори за родния футбол и изрази готовността си да се кандидатира отново за президент на БФС.

„Националният отбор е лицето на футбола на една страна. Отсъствието на България на големи форуми, говори много за развитието на футбола. Знаете много добре аз за какво се боря. При последното ми гостуване в Дарик радио посочих нещата, които не ми харесват. Искрено се надявам българските момичета да имат шанса да играят повече футбол, за да бъдат подготвени за развитието си в националните гарнитури. Ако някои неща не се случват, които бяха част от моята програма, аз ще бъда човекът, който ще го посочи и критикува.

Щом България не е бил на голям футболен форум, то управлението не е било правилно. Това е лицето на страната – националния отбор. Тогава трябва да се промени ситуация. Клубовете избраха ново ръководство, сега предстои да видим дали ще се променят нещата.

profittips-the best football tips

Аз постоянно размишлявам върху това, което се случва в българския футбол. Как се докарахме тук, битката, която водих 3 години. Някои неща сега в новото ръководство, трябва да се следят. Трябва да бъдат зададени нужните въпроси, защото нищо не е приключило, а то тепърва започва.

В моята програма имаше приоритети, по които виждам, че по тях не се правят неща. Трябва да се върви в правилната посока, ако не се прави това, то не са избрани правилните хора.

Нищо не е свършило, бих се кандидатирал отново. Развитието на българския футбол в правилната посока не трябва да бъде приспивано. Хората, които се борят за българския футбол, трябва да бъдат на нокти и да не бъдат заблуждавани.

Ние трябва да внимаваме какво се случва, за да реагираме по правилния начин, ако нещата не се случват по правилния начин, а журналистите трябва да задават правилните въпроси. Готов съм да се кандидатирам отново за президент на БФС, но аз не съм светлината и пътя.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker