ТОПФутболЦСКА-София

Димитър Борисов – Гърнето се завръща на „Армията“

Най-вероятно бившият собственик на ЦСКА Димитър Борисов ще се завърне на „Армията“, за да помогне за строежа на новия стадион, разкриха от Борисовата градина пред „Мач Телеграф“.

Една от неговите фирми е кандидати за разчистването на отломките от стария стадион преди да стартира строежа на новото модерно съоръжение. Припомняме, че все още не е започнало разрушаването на съществуващите трибуни на стадион „Българска армия“, а според запознати една от основните причини за това е липсата на компания, която да разчисти строителната площадка преди старта на строежа.

profittips-the best football tips

Припомняме, че бизнесменът, известен и с прякора си Гърнето, беше собственик на ЦСКА заедно със съдружника си Иво Иванов-Праховеца от 2009 до 2013 година, а три години по-късно клубът обяви фалит.

profittips-the best football tips

По предварителни данни строежът на новия стадион трябва да стартира през лятото, а в следващите месеци старото съоръжение да бъде разрушено и разчистено.

От ЦСКА дори са опитали да намерят чуждестранна компания, която да свърши тази работа, но в крайна сметка фирма на Димитър Борисов най-вероятно ще се заеме със задачата.

Снимка: БГНЕС

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker