Левски (София)ФутболЦСКА-София

Димитър Тасев: Генчев си поддържа Фейсбука като инфлуенсърка, Томаш е на същото ниво

Спортният журналист Димитър Тасев попиля треньорите на Левски и ЦСКА в „Спортен Нюзруум“. Той беше в компанията на колегата си Петър Бакърджиев.

„Генчев бърка във всяка една изява пред обществото. Освен че говори толкова много и навсякъде говори неща, които според мен не трябва да ги казва, той постоянно пише в социалните мрежи. И това нещо дразни хората.

profittips-the best football tips

Когато нямаш резултати, те започват да се оглеждат. Сега, той си поддържа фейсбук профила като някаква инфлуенсърка – постоянно пуска. За последно видях, че е пуснал някакъв полицай, който снима агитката.

Сега, треньорът на Левски да пуска полицай във Facebook?! Още малко остава да ни снима и какво закусва. ОК, но сините фенове искат да вземе някой мач и тогава да претендира. А той обижда Арда, обижда Ботев Пловдив, обижда ЦСКА.

Томаш е на същото ниво. Преди мача му беше много важно да коментира къде се подстригва. Моля, моля, ама ако във Велико Търново има повече автомивки, отколкото в София, отивай там да се т***ваш.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker