Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Димо Бакалов също напуска Локомотив

Офанзивният играч е поредният, който ще напусне „Надежда“ през това лято. Бакалов, който е петкратен шампион с тима на Лудогорец, беше привлечен от вече бившия наставник на Локомотив Станислав Генчев.

За един сезон с тима той изигра 36 мача във всички турнири, реализира 4 попадения и направи една асистенция. Първото му попадение падна срещу Септември, а останалите три дойдоха срещу Берое, Ботев Враца и Славия, с който тим „железничарите“ играха четвъртфинал за „Купата на България“.

profittips-the best football tips

Тимът от София минава през доста трудно лято. Собственикът Иван Василев обяви, че напуска тима, после се появиха информации, че ще остане, а към настоящия момент намерението му да напусне е отново в сила. Така не е ясно кой ще поеме издръжката на клуба през предстоящата кампания.

Освен Бакалов покрай неяснотите за новия сезон Локомотив ще бъде напуснат и от Давид Малембана, Марио Петков, Селсо Рапозу, Каду, Мартин Райнов, Мики Орачев, Станислав Костов, както и вече подсилилият малтийският Хамрун Юлиан Ненов. Към момента е сигурно, че Калоян Кръстев ще подсили нападението на железничарите, а се водят преговори и с Октавио.

Снимка: Спортал

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker