Извън БългарияЛевски (София)Футбол

Дино Топмьолер: Разочаровани сме, но Левски имаше превъзходство след почивката

Старши треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Дино Топмьолер призна превъзходството на Левски през второто полувреме на първата среща от плейофите на Лигата на конференциите на УЕФА в София, завършила 1:1.

„Разочароващо е – не заради този гол-чудо, а защото позагубихме структурата на играта си през второто полувреме. Това беше проблемът. Левски имаше превъзходство след почивката, ние се защитавахме добре, но не успяхме да организираме контраатаки. В края топката влетя в горния ъгъл на нашата врата. Той (Фадига) отправи страхотен удар, Кевин нямаше никакъв шанс да спаси. Трябва да бъдем доста по-прецизни технически и да разиграваме по-добре топката в реванша“, коментира Топмьолер.

profittips-the best football tips

Дефанзивният халф на германците Елиес Схири заяви, че не е доволен от резултата.
„Искахме повече. Изпуснахме победата с гол в последната минута. Този резултат не е най-добрият, но предстои реванш пред нашите фенове. Това е шансът ни да се представим по-добре и да се класираме за групите на Лигата на конференциите“, каза Схири.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker