Първа лигаФутбол

Директор в Септември: Един среден играч на ЦСКА получава месечно, колкото всички наши футболисти

Спортният директор на Септември София Кристиян Добрев изрази надежда, че напролет БФС ще разреши на тима да се върне на своя стадион в Драгалевци. В момента клубът прави подобрения, за да може това да се случи. До края на годината Септември ще домакинства в „Надежда“.

„Правим всичко необходимо да се върнем в Драгалевци, но явно за едни отбори и стадиони има компромис, но за нашия няма. Гарантираме, че нашият терен е на светлинни години по-добър от две трети от игрищата в Първа лига в момента. Все пак един мач се играе на тревен терен, а не на трибуна, вишка, осветление. Най-важното е тревното покритие, за да има добър продукт. Надяваме се напролет да успеем да се върнем на Драгалевци.

profittips-the best football tips

Там си ни е домакинският стадион и отборът ще изглежда по различен начин. На „Васил Левски“ не си е работа. Той е мечтата на гостуващия отбор. Срещу отбори от нашата черга – Ботев Враца, Хебър, Спартак Варна, Арда, Крумовград… какъв е проблемът да играем в Драгалевци. Там ще дойдат и повече хора“, заяви Добрев.

„Ние си знаем моментните качества и възможности. Не летим в облаците. Това, че сме победили ЦСКА, нищо не означава. Но пък го направихме заслужено. ЦСКА със сигурност ще се оправи, но им трябва време. Със сигурност играчите, които привлякоха напоследък, са с по-добри качества от тези, които бяха. Но няма да се получи с магическа пръчка да вземеш 10 нови и да чакаш веднага да станат смазана машина. След зимната подготовка ЦСКА ще изглежда по коренно различен начин. Най-реалната им цел е класиране за евротурнирите. Изоставането няма да им стигне за титлата, но за Топ четири ще успеят“, добави шефът на един от новаците в Първа Лига.

„Заложихме на чужденци в селекцията поради простата причина, че българи не искат да идват в нашия отбор. Нашите предложения им малеят, а техните претенции са нереално високи и нещата не се получават. Не търсят поле за изява, а високи суми. Ами, ела и си ги заслужи. Кройф е казал: Торба с пари футбол не играе. Един среден играч на ЦСКА получава на месец, колкото всички наши момчета, взети заедно“, йаза още Кристиян Добрев пред „Тема спорт“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker